כנפיים ובצלצלי שאלוט במרינדת צ'ילי ודבש
קבלו מתכון בעל צבעים מדהימים וטעמים שמתחברים ויוצרים טעם וריח משגעים • כמעט כמו שאנחנו רגילים תמיד: קל ומהיר להכנה, נשאר רק ליהנות
- אילנית בניזרי, אמהות מבשלות כשר
- ט"ז תמוז התשע"ו
המתכון המוצלח הזה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
קילו כנפיים חצויות.
7 בצלצלי שאלוט.
הכנת הרוטב:
בקערית קטנה לערבב היטב:
חצי כוס צ'ילי מתוק,
כפית דבש.
כף פפריקה.
חצי כוס שמן זית.
כפית מלח.
לשפוך את המרינדה על הכנפיים והבצל לתוך קערה גדולה ולהכניס למקרר לשעה לספיגת הטעמים .
להעביר לתבנית, לפזר מלח גס ושומשום, לעטוף בנייר כסף.
חום תנור: 200 מעלות לשעה, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות