כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

כנפיים ובצלצלי שאלוט במרינדת צ'ילי ודבש

קבלו מתכון בעל צבעים מדהימים וטעמים שמתחברים ויוצרים טעם וריח משגעים • כמעט כמו שאנחנו רגילים תמיד: קל ומהיר להכנה, נשאר רק ליהנות

כנפיים ובצלצלי שאלוט במרינדת צ'ילי ודבש

 

המתכון המוצלח הזה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

קילו כנפיים חצויות.
7 בצלצלי שאלוט.

הכנת הרוטב:
בקערית קטנה לערבב היטב:
חצי כוס צ'ילי מתוק,
כפית דבש.
כף פפריקה.
חצי כוס שמן זית.
כפית מלח.

לשפוך את המרינדה על הכנפיים והבצל לתוך קערה גדולה ולהכניס למקרר לשעה לספיגת הטעמים .
להעביר לתבנית, לפזר מלח גס ושומשום, לעטוף בנייר כסף.
חום תנור: 200 מעלות לשעה, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

אמהות מבשלות כשר כנפיים ובצלצלי שאלוט מתכונים אוכל לשבת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}