טארט מוס שוקולד חגיגי • מתכון לשבת
הוא נראה כמו פאי שוקולד מפנק: בסיס של בצק פריך, מוס שוקולד וגנאש מלמעלה • קל להכנה, טעים לאכילה - מושלם • שבת שלום
- אילנה אפינגר, אמהות מבשלות כשר
- ט' תמוז התשע"ו
- 1 תגובות
המתכון המוצלח הזה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
בצק פריך:
150 גר' חמאה (מחמאה).
80 גר' אבקת סוכר.
קורט אבקת וניל.
ביצה אחת גדולה.
קורט מלח.
250 גר' קמח.
30 גר' שקדים טחונים מולבנים.
ההכנה:
מרדדת בין 2 ניירות אפייה ושמה בתבנית.
במקרו:
125 ג' שוקולד מריר איכותי+ חצי כוס שמן.
לערבב טוב ולהוסיף:
4 ביצים.
100 גר' אבקת סוכר.
קצת פחות מחצי כוס קמח.
כפית תמצית וניל.
אופים את הבצק בתנור בחום 180° למשך 10 דקות, לאחר מכן מוציאים מהתנור, שופכים את המוס ואופים עוד 15 דקות.
ציפוי:
100 גר' שוקולד מריר.
חצי כוס ריצ'.
לחמם ולשפוך מעל העוגה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות