רולדה מתוקה לשבת • מתכון
קרם, קצפת, שוקולד, גנאש? איזה ציפוי אתם אוהבים על הרולדה שלכם? רק תבחרו • מתכון מתוק לכבוד שבת
- חני סילבר, אמהות מבשלות כשר
- ט' תמוז התשע"ו
המתכון לרולדה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
מתכון:
להקציף 4 ביצים עם חצי כוס סוכר - על המהירות הכי גבוהה.
לאחר שהקצף עולה והופך למעט סמיך, להוריד מהירות ולהוסיף כף שמן, 3/4 כוס קמח, שקית סוכר וניל וכפית גדושה של אבקת אפיה.
את כל הבלילה לשפוך לתבנית שמרופדת בנייר אפייה - רצוי משומן כדי שהעוגה תצא בקלות.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך 12 דקות - או עד שאתן רואות שהעוגה מוכנה. בינתיים מקציפים במיקסר ריצ' ופודינג בטעם וניל. לאחר שמוציאים את העוגה מהתנור, מגלגלים אותה עם הנייר כדי שהצורה הזו תשמר.
לאחר שהעוגה התקררה, להוציא מהנייר, להניח את הקרם, לגלגל ולצפות מעל בקרם, שוקולד, גנאש, מה שמתחשק לכם.
להכנת הגנאש: (זה מה שאני הכנתי) קצפת, המסתי שוקולד, ערבבתי והתוצאה של הגנאש כמו בתמונה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות