עוגת המוסים המדהימה ללא גלוטן - המתכון של נאוה כרמון
עוגת מוס חמאת בוטנים ומוס קפוצ'ינו על בסיס קראנץ חלווה ונוגט • העוגה ללא גלוטן • מתכון מושלם לשבת מתוקה לכולם
- נאוה כרמון, אמהות מבשלות כשר
- ב' תמוז התשע"ו
עוגת המוסים/נאוה כרמון, מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
רינג 20 מרופד בשקף לשים על מתבנית עם נייר אפיה.
בסיס:
75 גרם שוקולד לבן פרווה להמיס.
להוסיף:
15 גרם ממרח חלווה.
15 גרם ממרח נוגט.
15 גרם ברס.
לערבב ולשטח למטה להקפיא.
שכבת חמאת בוטנים:
6 גרם ג'לטין להמיס ב-30 גרם מים קרים להשאיר בצד.
160 גרם שוקולד לבן פרווה להמיס.
80 גרם קצפת צמחית לחמם במיקרו כדקה.
לערבב עם שוקולד ולהוסיף 4 כפות חמאת בוטנים.
לחמם ג'לטין במיקרו כמה שניות ולהוסיף לבלילה - לערבב טוב.
חצי מיכל קצפת צמחית - להקציף לקצפת רכה ולהוסיף גם לבלילה. לערבב טוב ולשפוך על בסיס העוגה. להקפיא לחצי שעה.
שכבת קפוצ'ינו :
6 גרם ג'לטין להמיס ב-30 גרם מים קרים, להשאיר בצד.
160 גרם שוקולד לבן להמיס.
100 גרם חלב סויה ווניל וכפית נס קפה - להרתיח ולשפוך על שוקולד.
להוסיף כף ממרח נוגט ו-3 כפות ממרח חלווה.
לערבב טוב.
לחמם ג'לטין כמה שניות במיקרו ולשפוך לתוך הבלילה.
חצי מיכל קצפת צמחית - להקציף לקצפת רכה ולהוסיף גם לבלילה. לערבב טוב ולשפוך על בסיס העוגה. להקפיא לחצי שעה.
שכבת גנש:
להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם כפית נס קפה וחצי מיכל קצפת צמחית.
לשפוך על העוגה.
לצנן כשעה.
אפשר לקשט איך שבא לכן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות