י"ח כסלו התשפ"ה
19.12.2024

עוגת קראנץ שוקולד - פרווה מתאימה לכל יום בשנה • מתכון וידאו

עוגת שמרים - הכי קלאסית, הכי מבוקשת בכל בית ובכל אירוע ומתאימה לכל תאריך בשנה • באדיבות 'שמרית' - המביאה לראשונה את בשורת המרגרינה ללא שומן מוקשה

עוגת קראנץ שוקולד - פרווה מתאימה לכל יום בשנה • מתכון וידאו

 

עוגת הקראנץ שוקולד היא כנראה עוגת השמרים הקלאסית והמוכרת ביותר, כאשר חושבים על עוגת שמרים. במתכון זה, שולב קמח השמרים החדש של שמרית להכנה מוצלחת ומהירה יותר של עוגה קלאסית זו המתאימה בכל אירוע, בסיום ארוחה או לצד הקפה.חומרים לתבנית עגולה בקוטר 22 או 24 ס"מ.

חומרים לבצק:

• 1/2 3 כוסות קמח שמרים 'שמרית' לעוגות (500 גרם).
• 1/2 כוס סוכר (100 גרם).
• 1 כפית מלח.
• 100 גרם מרגרינה 'שמרית' ללא שומן מוקשה חתוכה לקוביות.
• ¾ כוס+ 2 כפות מים פושרים (200 מ"ל).

חומרים למלית:

• 100 גרם שוקולד מריר.
• 100 גרם מרגרינה 'שמרית' ללא שומן מוקשה.
• 1/2 כוס אבקת סוכר מנופה (60 גרם).
• 2 כפות אבקת קקאו מנופה (20 גרם).

חומרים לסירופ סוכר:

• מרתיחים 1/4 כוס סוכר.
• עם 1/4 כוס מים.

קראנץ שוקולד - שמרית שמרים טריים

מתכון שומן מוקשה מרגרינה שמרית כתבה פרסומית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}