עוגיות שושנים - מתכון לשבת
הן רכות, נימוחות, מתוקות וטעימות במיוחד • מתכון קליל וטעים לקראת שבת • עוגיות שושנים
- ברכי בידרמן, אמהות מבשלות כשר
- כ"ה סיון התשע"ו
- 2 תגובות
מתכון מתוך קבוצת הפייסבוק הפופולארית אמהות מבשלות כשר>>
2.5 כוסות קמח.
1 כף א. אפיה.
200 גרם מרגרינה של שמרית.
3 חלמונים.
1/3 כוס מיץ תפוזים.
לערבב את כל החומרים ביחד היטב. להכניס למקרר לחצי שעה.
להקציף:
3 חלבונים.
1 כוס סוכר.
1 חבילה פודינג וניל.
להקציף חלבונים פלוס הסוכר לקצף יציב. להוסיף את הפודינג ולהקציף היטב.
להוציא את הבצק מהמקרר על משטח מקומח. לרדד הבצק, למרוח מהקצף, לגלגל לרולדה, לחתוך שושנים, להניח בתבנית ולאפות על חום 180 מעלות למשך 15-20 דק עד להזהבה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות