מהו הסוד לחמין - טשולנט הכי טעים שאתן מכירות?
איך אתן אוהבות להכין את החמין לשבת? • מהו הסוד שלך לטשולנט המושלם? • תמרים, קרמל, סוכר, סילאן ועוד • הטיפים של "אמהות מבשלות כשר"
את השאלה הזו שאלה ג'ודי פיונטק בקבוצת אמהות מבשלות כשר>>
להלן התשובות שהתקבלו, תהנו גם אתן ואולי תקבלו השראה.
Gilit Weiss-Kalmanovich: המים שאני מוסיפה לסיר מתובלים: דבש, 2 שקיות תה שהושרו, מלח ופלפל. בנוסף, בישול ארוך כמובן.
Rivka Betzalel Levinzon: תמרים.
Michal Farkash Klikstein: פפריקה. שום. בשר משובח. אני שמה שעועית בובס.
אם הבנות: עזבי את השטויות כמו קטשופ וכדומה. מה שעושה צבע יפה לטשולנט זה פפריקה משובחת.
מה שנותן טעם טוב זה בשר טוב. כל השאר לא משנה...קטניות, תפו״א, לפי מה שאוהבים.
Shimi Tehila Ifrach: אני מכינה קרמל בתחתית הסיר של סוכר ומעט שמן ומתבלת בפפריקה מרוקאית, כמון, פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף וכמובן מלח. יוצא מעדן עם צבע עמוק ויפה.
Inbar Rozensun-levy: אני מוסיפה סילאן, בשר שמונה ואסדו ביחד - זה משנה את הטעם
Chaya Yosovich: הרבה בשר והרבה שום טרי.
אביבה אשכנזי-מרון: לטגן בצל להוסיף עגבניה מגורדת, לתבל במלח, פלפל והמון פפריקה מתוקה. יוצא שחום וטעים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות