סלק אדום עם הרבה פינוקים - מתכון מיוחד וקל להכנה
סלט מרתק בצבעוניות ובאפשרויות שלו, אפילו באופן ההגשה • שף דודי אסטרייכר מגיש: סלק, אגוזים, שמנת, בצל ירוק ובלסמי מנה ראשונה - מתחילים
- שף דודי אסטרייכר
- י"ז סיון התשע"ו
מנה ראשונה קלה מאוד להכנה, קלאסית ומרעננת.
החומרים:
2 סלק.
חומץ בלסמי.
שמנת.
אגוזי מלך.
בצל ירוק קצוץ.
אפשרות: מקל סלרי קצוץ.
ההכנה:
מבשלים שני סלקים עד ריכוך ופורסים לפלחים. מסדרים על הצלחת, מטפטפים מלמעלה מעט חומץ בלסמי, מזלפים שמנת לפי הטעם, מפזרים אגוזי מלך ובצל ירוק קצוץ - ואפשר להוסיף מקל סלרי קצוץ. ו
מגישים קר או חם, או בטמפרטורת החדר.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות