כדורי לוטוס משגעים - שבת של פינוקים
גם השבוע, מתכונים מיוחדים מקבוצת הפייסבוק הפופולארית ביותר, אמהות מבשלות כשר • כדורי לוטוס משגעים, סלט בורגול צבעוני ובריא וגאלעט אפרסקים מרהיב • שבת שלום
- הדס אריאל
- י"א סיון התשע"ו
המתכונים שזכו להרבה מאוד "וואו" בקבוצה, ותפסו לנו את העין - מוזמנות להתפנק גם. וכמובן, להצטרפות לקבוצת אמהות מבשלות כשר לחצו כאן>>החומרים:
35 עוגיות לוטוס גרוסות.
50 גרם מחמאה.
100 גרם אגוזי מלך גרוסים.
200 גרם שוקולד מריר.
1 ורבע קופסאות ממרח לוטוס.
רבע כוס מים.
אופן ההכנה.
1. ממיסים בסיר את השוקולד, מרגרינה, מים ורבע ממרח הלוטוס כשנמס לגמרי מורידים מהאש ומוסיפים את העוגיות והאגוזים.
2. מקררים שיהיה נוח לעבודה ואז יוצרים עיגולים ושמים במקפיא.
3. מחממים במיקרו את שאר הממרח ומצפים את הכדורים באהבה.
הזילוף מעל הכדורים הוא לוטוס.
1 כוס בורגול עבה מושרה ב- 3 כוסות מים למשך שעה.
לסנן ולשטוף היטב.
לקצוץ פלפלים מכל הצבעים.
לקצוץ כוסברה, פטרוזיליה, סלרי ובצל סגול (לא לשים עגבניות).
לתבל בשמן זית, לימון ומלח גס.
לפזר צנוברים.
טעים ובריא!
לתחתית:
1 1/4 כוס קמח.
2 כפיות סוכר.
100 גרם מרגרינה/ חמאה/ שמן קוקוס.
ביצה אחת.
קורט מלח.
ההכנה:
לשים הכל במעבד מזון.
לסדר פרי איזה שרוצים - אני שמתי אפרסקים ואפרשזיף.
קרם:
פודינג וניל.
שתי כפות מיץ לימון.
ביצה אחת ומים עד שמתקבל מרקם קרמי.
למרוח יפה מעל הפירות ולאפות אז שהבצק משחים מעט.
כשיוצא מהתנור למרוח מעט ריבה ולפזר סוכר וניל.
להגיש עם כדור גלידה וניל.
35 עוגיות לוטוס גרוסות.
50 גרם מחמאה.
100 גרם אגוזי מלך גרוסים.
200 גרם שוקולד מריר.
1 ורבע קופסאות ממרח לוטוס.
רבע כוס מים.
אופן ההכנה.
1. ממיסים בסיר את השוקולד, מרגרינה, מים ורבע ממרח הלוטוס כשנמס לגמרי מורידים מהאש ומוסיפים את העוגיות והאגוזים.
2. מקררים שיהיה נוח לעבודה ואז יוצרים עיגולים ושמים במקפיא.
3. מחממים במיקרו את שאר הממרח ומצפים את הכדורים באהבה.
הזילוף מעל הכדורים הוא לוטוס.
1 כוס בורגול עבה מושרה ב- 3 כוסות מים למשך שעה.
לסנן ולשטוף היטב.
לקצוץ פלפלים מכל הצבעים.
לקצוץ כוסברה, פטרוזיליה, סלרי ובצל סגול (לא לשים עגבניות).
לתבל בשמן זית, לימון ומלח גס.
לפזר צנוברים.
טעים ובריא!
לתחתית:
1 1/4 כוס קמח.
2 כפיות סוכר.
100 גרם מרגרינה/ חמאה/ שמן קוקוס.
ביצה אחת.
קורט מלח.
ההכנה:
לשים הכל במעבד מזון.
לסדר פרי איזה שרוצים - אני שמתי אפרסקים ואפרשזיף.
קרם:
פודינג וניל.
שתי כפות מיץ לימון.
ביצה אחת ומים עד שמתקבל מרקם קרמי.
למרוח יפה מעל הפירות ולאפות אז שהבצק משחים מעט.
כשיוצא מהתנור למרוח מעט ריבה ולפזר סוכר וניל.
להגיש עם כדור גלידה וניל.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות