עוגת גבינה ומולר - מעדן של מתכון
עוגת גבינה היא אחת העוגות המבוקשות ביותר, לא רק בחג השבועות אלא גם בשבתות • 'טרה' מגישה מתכון מעולה לעוגת גבינה ומולר שווה במיוחד
- כתבה פרסומית
- י"א סיון התשע"ו
מרכיבי התחתית:
150 גרם קמח מנופה.
50 גרם סוכר.
100 גרם חמאת טרה חתוכה לקוביות.
40 מ"ל חלב טרה 3%.
אופן הכנת התחתית:
- מערבבים את כל מרכיבי התחתית במעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה.
- משטחים את המסה בתבנית קוטר 24, על שטח פנים מלא ומחוררים מעט עם מזלג.
- אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס.
מרכיבי העוגה:
2 יח' מולר ביאנקו נטורל 150 גר'.
2 יח' גבינת טוב טעם לאפיה 3%.
150 מ"ל חלב טרה 3%.
40 גרם חמאה טרה.
5 חלמונים.
5 חלבונים.
1 כפית תמצית וניל.
180 גרם סוכר.
50 גרם קורנפלור.
70 גרם קמח.
גרידת לימון מחצי לימון.
אופן הכנה:
- מערבבים במיקסר את כל המרכיבים מלבד החלבונים ומחצית מכמות הסוכר עד לקבלת מלית אחידה והומוגנית ומעבירים לקערת ערבוב.
- מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר בהדרגה.
- מקפלים את החלבונים המוקצפים למסה הראשונה.
- משמנים את תבנית האפיה היטב, בוזקים מעט קמח ויוצקים את המסה לתבנית מעל התחתית האפויה.
- אופים בתנור כשעה וחצי, בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות צלזיוס, עם תבנית מים בתחתית.
לקישוט:
50 גרם שקדים מולבנים פרוסים/ קלויים ומוזהבים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות