לכל השואלות - המתכון של אתי דהן לפחזניות
מי אמר שפחזניות נאפות רק להזדמנויות ממש חגיגיות? עם מתכון כה פשוט וקל להכנה, תוכלי לשדרג כל אירוח וסתם קפה עם חברה
- אתי דהן
- ח' סיון התשע"ו
אתי דהן
מי אמר שרק בשבתות ומועדים, מתמלא המטבח בריחות מאפים? פחזניות מתוקות וקלות להכנה - מתאימות לאירוח קליל ומשודרג.
החומרים:
חצי מחמאה.
כוס ורבע מים.
קורט מלח.
כוס ורבע קמח.
4 ביצים.
שמנת מתוקה.
ההכנה:
להרתיח חצי מחמאה עם כוס ורבע מים וקורט מלח.
להנמיך את האש, להוסיף כוס ורבע קמח, לערבב טוב טוב עד שנהיה בצק כמו פירה. לכבות ולקרר מעט.
להעביר לקערת מיקסר, להתחיל לערבב, להוסיף 4 ביצים כשכל ביצה לאט ובנפרד למשך דקה, בהדרגה.
לשים בשקית זילוף עם צנטר פרח גדול, לזלף בנייר אפיה במרווחים, לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שנהיה זהוב. לקרר ולמלא מלמטה עם שמנת מתוקה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות