רולדה צבעונית - מתכון לחג השבועות
אתי דהן עם מתכון מפורט לרולדה מתוקה וצבעונית, קלה להכנה ואהובה על ילדים ומבוגרים כאחד • במה ממלאים ואיך מצפים? קבלו את כל השלבים
- אתי דהן
- ד' סיון התשע"ו
רגע לפני שאתן יוצאות מהמטבח, עוד מתכון אחד קטן ומושלם, לרולדות מתוקות וטעימות.
מפרידים 5 ביצים.
את החלבונים מקציפים עם 3/4 כוס סוכר.
בחלמונים שמים 2 כפות שמן.
2 כפות סוכר.
1 סוכר וניל.
מערבבים היטב.
מחברים עם הקצף, מערבבים ומוסיפים חצי כוס קמח.
עכשיו לוקחים תבנית תנור עם נייר אפיה, אני משמנת עם מעט שמן, ושופכת לתבנית. אופה בחום של 180 מעלות, למשך 12 דקות - עד שנהיה מעט חום, אבל לא יותר מידי, שלא יצא קשה ולא יוכל להתגלגל.
למילוי הרולדה אני מקציפה 1 השף הלבן עם כוס מים, 1 אינסטנט פודינג באיזה טעם שרוצים, ו-2כפות סוכר.
לגנאש:
1 שמנת מתוקה, מרתיחה, שמה בקערה 200 גרם שוקולד ושופכת מעל את השמנת הרותחת. נותנת מנוחה כמה דקות ואז מערבבת עד שאין גושים. מקררת מעט ושופכת מעל הרולדות. מקשטת במה שאוהבת.
אני מכפילה את המתכון של הרולדות, וכך המילוי והגנאש מספיקים לשתי רולדות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות