כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קינוח פשוט להכנה: טראפלס שוקולד בלגי

קבלי מתכון קייצי וקליל במיוחד: קינוח טראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז

קינוח פשוט להכנה: טראפלס שוקולד בלגי

מתכון לטראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז

החמרים לטראפלס:

100 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם גלוקוזה
40 גרם חמאה (לא חובה)
350 גרם שוקולד מריר
3-4 כפות תפוז מגורד
50 גרם קקאו בלגי משובח

אופן ההכנה:

1.להרתיח את השמנת עם קליפת התפוז
2.לשפוך על השוקולד, להמתין כ-30 שניות ולערבב
3.לאחסן בקופסא אטומה בקירור למשך 6-10 שעות
4.ליצור כדורים ולגלגל בקקאו בלגי
5.להגיש קר






מהיכן הגיע השם טראפלס: על שם פטריית הכמהין שנקראת "טרופל" Truffle באנגלית, Truffeyrupבצרפתית. פטריה שנהוג להשתמש בה בתחום הבישול הקולינרי וצורתה דומה מאוד לצורתו של הטראפלס.
מתכונים שוקולד מתוקים קינוחים טראפלס

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}