קינוח פשוט להכנה: טראפלס שוקולד בלגי
קבלי מתכון קייצי וקליל במיוחד: קינוח טראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז
- נחמה דינה קאופמן
- ט"ז תמוז התשע"ד
- 5 תגובות
מתכון לטראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז
החמרים לטראפלס:
100 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם גלוקוזה
40 גרם חמאה (לא חובה)
350 גרם שוקולד מריר
3-4 כפות תפוז מגורד
50 גרם קקאו בלגי משובח
אופן ההכנה:
1.להרתיח את השמנת עם קליפת התפוז
2.לשפוך על השוקולד, להמתין כ-30 שניות ולערבב
3.לאחסן בקופסא אטומה בקירור למשך 6-10 שעות
4.ליצור כדורים ולגלגל בקקאו בלגי
5.להגיש קר
החמרים לטראפלס:
100 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם גלוקוזה
40 גרם חמאה (לא חובה)
350 גרם שוקולד מריר
3-4 כפות תפוז מגורד
50 גרם קקאו בלגי משובח
אופן ההכנה:
1.להרתיח את השמנת עם קליפת התפוז
2.לשפוך על השוקולד, להמתין כ-30 שניות ולערבב
3.לאחסן בקופסא אטומה בקירור למשך 6-10 שעות
4.ליצור כדורים ולגלגל בקקאו בלגי
5.להגיש קר