כ"ב כסלו התשפ"ה
23.12.2024

כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש

מתכון קינוחים משגע • כמה דקות הכנה, ויש לך קינוח מושלם • לגזור ולשמור

שף צ'רלי פדידה
שף צ'רלי פדידה

כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש

החומרים ל-4 כוסות:
200 גרם גרנולה
200 גרם פטל אדום טרי
8 כפיות דבש
600 מ"ל יוגורט שטראוס
4 כוסות גבוהות, מעוצבות ויפות להגשה

אופן ההכנה:
1.ממלאים כל כוס בשכבה ראשונה של גרנולה.
2.ממלאים שכבה שנייה של יוגורט.
3בשכבה השלישית שמים את הפטל.
4.יוצקים מעל הכל דבש, ומגישים.



חג מתכונים שבועות חלבי ביכורים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}