כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש
מתכון קינוחים משגע • כמה דקות הכנה, ויש לך קינוח מושלם • לגזור ולשמור
- הילה פלח
- כ"ב אייר התשע"ד
שף צ'רלי פדידה
כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש
החומרים ל-4 כוסות:
200 גרם גרנולה
200 גרם פטל אדום טרי
8 כפיות דבש
600 מ"ל יוגורט שטראוס
4 כוסות גבוהות, מעוצבות ויפות להגשה
אופן ההכנה:
1.ממלאים כל כוס בשכבה ראשונה של גרנולה.
2.ממלאים שכבה שנייה של יוגורט.
3בשכבה השלישית שמים את הפטל.
4.יוצקים מעל הכל דבש, ומגישים.
החומרים ל-4 כוסות:
200 גרם גרנולה
200 גרם פטל אדום טרי
8 כפיות דבש
600 מ"ל יוגורט שטראוס
4 כוסות גבוהות, מעוצבות ויפות להגשה
אופן ההכנה:
1.ממלאים כל כוס בשכבה ראשונה של גרנולה.
2.ממלאים שכבה שנייה של יוגורט.
3בשכבה השלישית שמים את הפטל.
4.יוצקים מעל הכל דבש, ומגישים.