כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

לא רק מצות • ממרח קישואים בטעם כבד

ההיכרות הראשונה שלי עם הממרח הטעים הזה היה לפני מספר שנים כשהתגוררנו בקליפורניה • קל להכנה וקל למריחה

לא רק מצות • ממרח קישואים בטעם כבד

מצרכים:

5 קישואים

5 ביצים

2 בצלים לבנים

3 שיני שום (לבחירה)

מלח

פלפל

אופן ההכנה:
1. קלפי את הקישואים וחתכי אותם לפרוסות לאורך בעובי אצבע.

2. מרחי את הקישואים בשמן משני הצדדים.

3. צפי את התבנית בנייר אפיה והניחי את פרוסות הקישואים.

4. הכניסי לתנור בחום של 250 מעלות ל-20 דקות או עד להשחמה.

5. בשלי את הביצים עד שיהיו קשות.

6. חתכי את הבצלים לקוביות גדולות כלסלט, וטגני אותם על אש קטנה למשך 20 דקות כשאת מערבבת מפעם לפעם.

7. צנני. הכניסי את כל החומרים למעבד מזון והפעילי למספר דקות. טעמי ותקני את התיבול. קשטי בעגבניות שרי או בעלי פטרוזיליה.

הגישי וקצרי מחמאות.
בצל ביצים קישואים ממרח שום

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}