לחובבי המטבח האיטלקי: פסטה פסטו טרי
התגעגעתם למתכון מהמטבח האיטלקי? קבלו מתכון לפסטה פסטו טרי • מאת רוברטו באסי, שף ברילה הראשי
- אלי כהן, בחדרי חרדים
- כ"ד אדר ב' התשע"ד
רכיבים ל4- סועדים
חבילת פסטה ברילה
40 גרם בזיליקום
20 גרם צנוברים
שן שום אחת
200 מ"ל שמן זית כתית מעולה
80 גרם פרמז'אנו ריג'אנו מגורד
60 גרם פקורינו מגורדת
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. להכנת הפסטו: לקצוץ את השום והבזיליקום, להוסיף מעט מלח וליצור ניגוד קל לצבע הירוק.
2. להכניס למעבד מזון את התערובת יחד עם הצנוברים ולכתוש עם כמה טיפות שמן זית.
3. להעביר לקערה ולערבב עם שאר הרכיבים.
4. לבשל את הפסטה עד רמת אל דנטה, לייבש.
5. להוסיף מעל את תערובת הפסטו. לערבב טוב טוב ולהגיש. טיפ: במידה ועדיין טיפה סמיך, להוסיף מעט ממי בישול הפסטה ולערבב טוב.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות