משהו מתבשל פה: שוק אווז על מצע מנגולד ופורטובלו
'משהו מתבשל פה', תוכנית הבישול של 'בחדרי חרדים', ביקרה במסעדת 'קיטשן בר' בנתניה, וקיבלה מנה ייחודית מהשף יוהן בניסטי • והפעם: שוק אווז קונפי - מנה מרכזית עם עלי מנגולד ופטריות פורטובלו • הטיגון בשמן זית, חליטת העלים ולסיום - הגשת המנה
- צילום: יעקב נחומי, בחדרי חרדים
- כ"ג טבת התשע"ד
- 1 תגובות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות