כ"ג חשון התשפ"ה
24.11.2024

פילה סלמון ברוטב קטיפתי • מתכון ייחודי

קבלי מתכון דג סלמון אפוי בתנור ומוגש ברוטב מיוחד • המתכון באדיבות שף ראסקה ערן (עקי) קוליש ממסעדת Raska הכשרה (רבנות פ"ת כשרות רגילה), האסיאתית הטובה בגוש דן

פילה סלמון ברוטב קטיפתי • מתכון ייחודי



המתכון הבא, פילה סלמון ברוטב קטיפתי (חלבי או פרווה) של סויה בהירה ומירין, הופך את הדג ללא פחות ממושלם.

מרכיבים לארבעה סועדים:

4 נתחי פילה סלמון
8 גבעולי אספרגוס

מרכיבים לרוטב:

1 כף חמאה/ שמן
1 כף גינג'ר קצוץ
1 כפית שום קצוץ
40 מ"ל רוטב סויה בהירה
1 מיכל שמנת לבישול/ שמנת צמחית לבישול
מלח ופלפל לפי הטעם
1-2 כפות מירין (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה ומטגנים את השום והגינג'ר כחצי דקה,

2. מוסיפים את הסויה והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות נוספות על אש נמוכה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

3. במקביל צולים את הפילה סלמון (תחילה על הצד עם העור).

4. חולטים את גבעולי האספרגוס כדקה במי מלח רותחים, שוטפים במי קרח וחוצים לאורכם.

אופן ההגשה:

מניחים את הפילה על צלחת עגולה, מסדרים מעליו את גבעולי האספרגוס, ויוצקים מעליו ומסביבו את הרוטב. מומלץ להגיש לצד אורז מאודה.

בתיאבון!

ראסקה, בהשגחת הרבנות פ"ת (כשרות רגילה), רחוב הסיבים 18, קרית מטלון, פתח תקווה

סלמון רוטב סויה ראסקה ערן קוליש ראסקה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}