מרק חם: שעועית ודלעת • מתכון
החורף בעיצומו, הגשם דופק בחלון, מה יותר טוב ממרק חם לארוחת הצהרים? • מתכון פשוט ובריא ההופך את החורף לחגיגת טעמים לכל המשפחה • והפעם: מרק שעועית ודלעת
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"א טבת התשע"ג
צילום: יחסי ציבור
מרק שעועית ודלעת חורפי
חומרים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסת שימורי שעועית שחורה
400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת
4 כוסות מרק ירקות
1 כפית כמון
קורט פלפל שחור
גרידת קליפת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה
• שמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשום
• מוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות - עד שהבצל מזהיב
• מוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבבים
• מוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
• מבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון
• טיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים
באדיבות רשת קואופ שופ - רשת הסופרמרקטים השכונתית המקדמת אורח חיים נכון יותר בקהילה ובבית
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות