כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מרק חם: שעועית ודלעת • מתכון

החורף בעיצומו, הגשם דופק בחלון, מה יותר טוב ממרק חם לארוחת הצהרים? • מתכון פשוט ובריא ההופך את החורף לחגיגת טעמים לכל המשפחה • והפעם: מרק שעועית ודלעת

צילום: יחסי ציבור
צילום: יחסי ציבור



מרק שעועית ודלעת חורפי

חומרים

1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסת שימורי שעועית שחורה
400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת
4 כוסות מרק ירקות
1 כפית כמון
קורט פלפל שחור
גרידת קליפת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה

• שמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשום

• מוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות - עד שהבצל מזהיב

• מוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבבים

• מוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה

• מבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון

• טיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים

באדיבות רשת קואופ שופ - רשת הסופרמרקטים השכונתית המקדמת אורח חיים נכון יותר בקהילה ובבית

מרק שעועית דלעת קואופ חורף מרקים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}