חג הטיגון והשמן: מתכון פורל בתוספת צ'יפס
ימי החנוכה רוויים בשמן: קבלי מתכון מנצח למנה מטוגנת • את מנת הפורל הזו, בגירסת פיש אנד צ'יפס - גם ילדים אוהבים • באדיבות השף יניב פרטוש מחוות דגי הדן
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ז כסלו התשע"ג
צילום: אסף רונן
דג הפורל זוכה לאחרונה לביקוש הולך וגובר, הדג איכותי, עסיסי והוא בריא במיוחד בשל ערכי האומגה 3 שבו.
הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג באהבה כל שילוב וטעם.פורל מטוגן בפירורי לחם - בתוספת צ'יפס
מצרכים:
1 ק"ג פילה פורל, ללא עורלבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס לפירורי לחם
מעט מיץ לימון וקליפת לימון
שמן זית
כף טימיןאופן ההכנה:
• טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין).
• מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, ומוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין.
• טובלים את הדגים בבלילה.
• טובלים את הדגים בפירורי לחם.
• מכניסים לסיר עם שמן עמוק, מטגנים עד להזהבה ומסננים.
להגשה: מניחים את הדג על צלחת ומוסיפים לצידו צ'יפס וקטשופ.
בתיאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות