מקלות גזר חוזרים לאופנה • מתכון לסלט
במתחם 'נסיה' שבצומת ראם משתדלים לשמור על שגרה • בימים אלו הם משיקים תפריט חדש הנצמד למגמות הקולינריות החדשות של עונת החתונות 2012 • המגמה הבולטת: מטבח מסורתי
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ו' כסלו התשע"ג
- 2 תגובות
צילום: אילן נחום
לא תאמינו, אבל בתפריט החדש של מתחם 'נסיה' תוכלו למצוא את 'סלט שלמה', סלט שמקורו במטבח של יהודה יפרח - בעלי המתחם, ואשר נקרא כך על שם ...אביו.
הסלט מבוסס על עגבניות, פלפלים ירוקים חריפים מטוגנים, שום ולימון.
למי שחפצה להכין אותו במו ידיה, הם שחררו מתכון, פשוט פשוט, אבל טעים טעים.
מאת השף אבי אביטן.מקלות גזר:
חומרים:
5 גזרים קלופים ומגורדים לרצועות (מומלץ במנדולינה)
1 לימון - חתוך לפלחים קטנים ודקים
2 שיני שום קצוצות לפלחים
כוסברה או סלרי (לפי הטעם)
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
שמןאופן ההכנה:
• מערבבים את כל החומרים ומגישים
• מומלץ לתבל לפני הארוחה, כדי שמקלות הגזר יספיקו לספוג את הטעמים.
בתאבון!כשר בהשגחת הרבנות האזורית. חנייה בשפע בצמוד למתחם. צומת ראם מסמיה הדרומית
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות