י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

מקלות גזר חוזרים לאופנה • מתכון לסלט

במתחם 'נסיה' שבצומת ראם משתדלים לשמור על שגרה • בימים אלו הם משיקים תפריט חדש הנצמד למגמות הקולינריות החדשות של עונת החתונות 2012 • המגמה הבולטת: מטבח מסורתי

צילום: אילן נחום
צילום: אילן נחום



לא תאמינו, אבל בתפריט החדש של מתחם 'נסיה' תוכלו למצוא את 'סלט שלמה', סלט שמקורו במטבח של יהודה יפרח - בעלי המתחם, ואשר נקרא כך על שם ...אביו.

הסלט מבוסס על עגבניות, פלפלים ירוקים חריפים מטוגנים, שום ולימון.

למי שחפצה להכין אותו במו ידיה, הם שחררו מתכון, פשוט פשוט, אבל טעים טעים.

מאת השף אבי אביטן.

מקלות גזר:

חומרים:

5 גזרים קלופים ומגורדים לרצועות (מומלץ במנדולינה)
1 לימון - חתוך לפלחים קטנים ודקים
2 שיני שום קצוצות לפלחים
כוסברה או סלרי (לפי הטעם)
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
שמן

אופן ההכנה:

• מערבבים את כל החומרים ומגישים

• מומלץ לתבל לפני הארוחה, כדי שמקלות הגזר יספיקו לספוג את הטעמים.

בתאבון!

כשר בהשגחת הרבנות האזורית. חנייה בשפע בצמוד למתחם. צומת ראם מסמיה הדרומית

מתחם נסיה אשדוד יהודה יפרח גזר מיץ לימון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}