כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתוכני שילוב של פירות עם גבינה

פירות בראשית ממתיקה לכם את החג עם סדרה של מתוכנים השילוב של פירות עם גבינה רק בבראשית

מתוכני שילוב של פירות עם גבינה



פראנ'צ טוסט עם דובדנים ושמנת עזים

החומרים הדרושים:

1/2 1 כוסות דובדבנים מגולענים
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 כפות חמאה
6 פרוסות חלה מתוקה
1/2 כוס שקדים קלויים קצוצים גס
1/2 כוס שמנת עזים
3 כפות סילאן תמרים .

אופן ההכנה:

טורפים בקערה את הביצים והחלב,בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגירים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת
מחממים את החמאה במחבת טפלון
טובלים את הפרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים מעבירים לצלחת הגשה
מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן

סלט טאבולה עשבים עם קינואה ודובדבנים

החומרים הדרושים:

2 כוסות דובדבנים מגולענים
1/2כוס קינואה
1 ליטר מים רותחים
1 צרור נענע מופרד לעלים
1 צרור עירית
1 צרור מנגולד רק העלים הירוקים
3 לימונים סחוטים
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
שמן זית סורי עם טעם מודגש

אופן ההכנה:

מניחים את הקינואה בקערה ויוצקים עליה את המים הרותחים,משהים 25 דקות ומסננים קוצצים את העשבים ומניחים בקערה.
מוסיפים לקערה את הקינואה,הדובדבנים ומיץ הלימון ומתבלים במל ובפלפל מערבבים מתקנים תיבול ויוצקים מעל שמן זית בנדיבות.

סלט דובדנים,פיסטוק וגרגר הנחלים

החומרים הדרושים:
3 כוסות דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי בזיליקום
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס

לרוטב:

1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'נג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)
מלח ופלפל לבן טחון טרי .

אופן ההכנה:

טורפים יחד את כל מרכיבי הרוטב
מניחים בקערה את העלים וחצי מכמות הדובדבנים יוצקים מהרוטב ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול
מפזרים על הסלט הדובדבנים הנותרים ואת הפיסטוק .

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}