מקורי לסתיו: סחלב עם 'תה של סבתא'
הסתיו בעיצומו, וזה הזמן למתכונים של תה • קבלו מתכון מרענן המשלב חליטת תה: סחלב בארומה של 'תה של סבתא' • מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ה' חשון התשע"ג
צילום: מאיר רוזנברג
חומרים לחמש מנות:
4 כוסות חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כפות חליטת "תה של סבתא" (ויסוצקי)
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים
2 מקלות קינמון
כף קורנפלור
חצי כוס מיםאופן ההכנה:
• מרתיחים את החלב עם התה של סבתא בחום נמוך במשך 5 דקות ומסננים את החלב.
• מוסיפים את השמנת, הסוכר ומקלות הקינמון וממשיכים בישול של עוד 5 דקות.
• מערבבים את הקורנפלור עם המים ומסמיכים את הסחלב.
• מוסיפים את מי הורדים.
נ
• ניתן להוסיף פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה, שקדים וכו'.
• במידה ורוצים סחלב פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בקצפת ריץ'.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות