י"ז כסלו התשפ"ה
18.12.2024

מקורי לסתיו: סחלב עם 'תה של סבתא'

הסתיו בעיצומו, וזה הזמן למתכונים של תה • קבלו מתכון מרענן המשלב חליטת תה: סחלב בארומה של 'תה של סבתא' • מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת

צילום: מאיר רוזנברג
צילום: מאיר רוזנברג



חומרים לחמש מנות:

4 כוסות חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כפות חליטת "תה של סבתא" (ויסוצקי)
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים
2 מקלות קינמון
כף קורנפלור
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

• מרתיחים את החלב עם התה של סבתא בחום נמוך במשך 5 דקות ומסננים את החלב.

• מוסיפים את השמנת, הסוכר ומקלות הקינמון וממשיכים בישול של עוד 5 דקות.

• מערבבים את הקורנפלור עם המים ומסמיכים את הסחלב.

• מוסיפים את מי הורדים.
נ
• ניתן להוסיף פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה, שקדים וכו'.

• במידה ורוצים סחלב פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בקצפת ריץ'.
סתיו תה סחלב גלי רימונים מאיר רוזנברג

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}