כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון חג: רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות

רגע לפני סיום עונת התאנים, מתכון ייחודי: רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת 'שפע קייטרינג'

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ



רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן

רכיבים (עבור 5 מנות):

1 ק"ג רביולי גבינות טרי חלוט
0.250 ק"ג תאנים טריות חתוך לשישיות
1 כף סוכר חום
1/4 כפית ג'ינגר טרי גרוס
1/2 כפית ג'ינגר מסוכר קצוץ
2 תרמילי הל
קורט פלפל שחור גרוס
4 שיני שום קצוץ
10 שערות זעפרן
0.250 מ"ל שמנת לבישול
קורט מלח
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1.זורים את הסוכר החום על התאנים. צולים אותם בתנור ומניחים בצד.

2.מקפיצים את הרביולי עם מעט שמן זית על מחבת חמה.

3. מוסיפים שום קצוץ, תרמילי הל, פלפל שחור גרוס, ג'ינג'ר וקורט מלח תוך כדי ההקפצה.

4. לאחר כ-3 דקות מוסיפים את השמנת ושערות הזעפרן ומביאים לרתיחה קלה.

5. מוסיפים את התאנים.
רביולי גבינות תאנים שפע קייטרינג ענת ואן דר ואלט

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}