למוצאי הצום: גלילת פילו במילוי בשר עגל
'קליל' הוא קוד מפתח לסעודה מפסקת • אבל למוצאי הצום אפשר כבר ללכת על יותר כבד • פותחים במשהו קל, ממתינים חצי שעה-שעה, ואוכלים כיד המלך • והפעם: גלילת פילו במילוי בשר עגל וצנוברים
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ח' תשרי התשע"ג
השף אבי אביטן ממתחם 'נסיה', מתחם האירועים היוקרתי שבצומת ראם, מפתיע שוב.
והפעם באמתחתו מתכון בשרי מעניין, יפה ועשיר.
המתכון ל-4 סועדים.חומרים:
4 דפי פילו חתוכים ל 4 (כל מנה מורכבת מ 2 ד פי פילו).
1 קילו בשר טחון
חצי כוס צנוברים קלויים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים קצוצים
פפריקה
בהרט
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה :
• מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון עד שהבשר מבושל (במשך 10 דקות).
• מוסיפים את הצנוברים והתבלינים פפריקה בהרט מלח ופלפל לתערובת ממשיכים בטיגון על אש קטנה מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים ומוציאים.
• ממלאים כל 2 דפי פילו צמודים שחולקו ל 4 , ב 2 כפות מתערובת הבשר מגלגלים בצורת סיגר ומשמנים בשמן זית ניתן להוסיף שומשום קצח וכו' .
• מניחים את גלילות הפילו המוכנות בתבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה
ומגישים לצד סלט ירוק או סלט פלפלים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות