כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

למוצאי הצום: גלילת פילו במילוי בשר עגל

'קליל' הוא קוד מפתח לסעודה מפסקת • אבל למוצאי הצום אפשר כבר ללכת על יותר כבד • פותחים במשהו קל, ממתינים חצי שעה-שעה, ואוכלים כיד המלך • והפעם: גלילת פילו במילוי בשר עגל וצנוברים

למוצאי הצום: גלילת פילו במילוי בשר עגל



השף אבי אביטן ממתחם 'נסיה', מתחם האירועים היוקרתי שבצומת ראם, מפתיע שוב.

והפעם באמתחתו מתכון בשרי מעניין, יפה ועשיר.

המתכון ל-4 סועדים.

חומרים:

4 דפי פילו חתוכים ל 4 (כל מנה מורכבת מ 2 ד פי פילו).
1 קילו בשר טחון
חצי כוס צנוברים קלויים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים קצוצים
פפריקה
בהרט
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה :

• מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון עד שהבשר מבושל (במשך 10 דקות).

• מוסיפים את הצנוברים והתבלינים פפריקה בהרט מלח ופלפל לתערובת ממשיכים בטיגון על אש קטנה מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים ומוציאים.

• ממלאים כל 2 דפי פילו צמודים שחולקו ל 4 , ב 2 כפות מתערובת הבשר מגלגלים בצורת סיגר ומשמנים בשמן זית ניתן להוסיף שומשום קצח וכו' .

• מניחים את גלילות הפילו המוכנות בתבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה
ומגישים לצד סלט ירוק או סלט פלפלים.
גלילת פילו בשר עגל צנוברים אבי אביטן נסיה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}