י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

לסעודה מפסקת: למה לא סלט אגסים בריא?

כולנו מכינות את מאכלי השגרה לסעודה המפסקת • למה לא להפוך את הארוחה לבריאה יותר? • סלט אגסים. עם עלי בייבי, חמוציות ואגוסי מלך • באדיבות השף אבי אביטן ממתחם האירועים 'נסיה' שבצומת ראם במסמיה

לסעודה מפסקת: למה לא סלט אגסים בריא?



חומרים :

5 אגסים
עלי בייבי (חצי שקית)
100 גרם חמוציות
50 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

• חותכים את האגסים לרצועות מניחים בקערה מוסיפים את עלי הבייבי החמוציות ואגוזי המלך.

רוטב ויניגריט נענע

חומרים:

4 כפות חומץ
4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
חצי נענע, מלח פלפל סוכר.

אופן הכנת הרוטב:

• מערבבים הכל במעבד מזון שופכים על הסלט ומגישים.

סלט אגסים חמוציות אבי אביטן נסיה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}