כ"ג חשון התשפ"ה
24.11.2024

קייצי וקליל: מרק יוגורט מנגו

השפית של 'שפע קייטרינג', ענת ואן דר ואלט, ממשיכה לפנק במתכונים • והפעם: מרק יוגורט מנגו קטיפתי וצונן • מתאים לימים החמים של שלהי הקיץ או לסתם ככה מנת פתיחה חלבית מעניינת

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ



מרק יוגורט מנגו קטיפתי צונן:

רכיבים (עבור 5 מנות):

6 יחידות מנגו חתוך לקוביות גס
5 כוסות יוגורט
2 כפות קרם קוקוס
1.5 כפיות ממרח בריאני (תערובת תבלינים הודי)
0.100 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף סוכר חום
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
חצי מיץ מלימון סחוט




אופן הכנה:

• לערבב את כל המרכבים במג'מיקס עד לקבלת מחית קטיפתית.

• לצנן ולהגיש בעיטור נענע קצוצה.

מרק מנגו קיץ שפע קייטרינג ענת ואן דר ואלט

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}