לקראת הלימודים: כריך פסטו ומוצרלה
לקראת החזרה לבית הספר ולעבודה, מגיש שף מסעדת 'קפה רינגלבלום' קים נווה: סדרת מתכונים לכריכים מושקעים • הכריך הראשון, איטלקי: כריך פסטו ומוצרלה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- א' אלול התשע"ב
צילומים: לירז בנג'ו
השף קים נווה שב אלינו עם מתכוני כריכים מנצחים.
נווה, שף יוצא מסעדת 'רפאל' בתל אביב, הוא השף של מסעדת 'קפה רינגלבלום' החלבית והכשרה בלב שכונה ד' בבאר-שבע, מסעדה קטנה ויפה המעסיקה 'נוער בסיכון' מקרב תושבי השכונה.
מרכיבי הכריך:
ממרח פסטו
גבינת מוצרלה במים
עגבניות תמר
עלי בזיליקום
פלפלים מוחמצים
גבינת פטה
רוטב איולי (מיונז)
ממרח פלפלים
בגט/ פוקאצ'ה
אופן ההכנה:
1. פורסים את הלחם לאורכו ומורחים על צד אחד איולי ומהצד השני ממרח פלפלים.
2. מניחים מעל את פרוסות גבינת המוצרלה, פלפלים מוחמצים ומעל בוזקים מרוטב הפסטו.
3. בצידו השני של הלחם יש להניח את גבינת הפטה ומעל מפזרים עלי בזיליקום טריים.
4. לסגור, להדק ולחצות לשניים.
5. בתיאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות