כ"ה כסלו התשפ"ה
26.12.2024

פינת הקינוח: עינוגי ליצ'י בליקר אמרולה

מכינה מנה אחרונה לשבע ברכות או לאירוע אחר? • קבלי: עינוגי ליצ'י ודובדבנים בליקר אמרולה ונגיעות שוקולד צ'ילי • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של 'שפע קייטרינג'

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ



רכיבים (עבור 10 כוסיות):

20 יחידות ליצ'י קלוף חתוך לשישיות
0.200 ק"ג דובדבנים מגולענים חצויים
200 מ"ל ליקר אמרולה
0.150 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
רבע כפית צ'ילי גרוס
0.300 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1.מערבבים את הליצ'י עם ליקר האמרולה, ומוזגים לכוסיות שמפניה

2.מפזרים מעל הליצ'י דובדבנים

3.ממיסים שוקולד עם 0.100 מ"ל שמנת מתוקה ומוספים את הצ'ילי גרוס. מצננים.

4.מקצפים את שאר הקצפת ומצננים

5.מעל הדובדבנים בכוסות מזלפים מעט קצפת

6.מוזגים מעל את השוקולד המומס

7. מעטרים בקצפת מעל השוקולד
ליצ'י שוקולד קינוח ענת ואן דר ואלט שפע קייטרינג

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}