דניס אפוי עם פירות יבשים • לסיום הצום
צום תשעה באב בפתח, ועד למחרת הצום - נסתפק בדגים • מסעדת רינגלבלום, הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע ומעסיקה 'נוער בסיכון' מציעה מתכון • באדיבות השף, יוצא מסעדת רפאל בתל אביב
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ח' אב התשע"ב
צילום: צבי תקשורת
'דג בהפתעה':
מצרכים:
דג דניס שלם נקי
מלח ים
פלפל שחור
שמן זית
שיני שום
לימון
פירות יבשים אופן ההכנה:
• חורצים את גבו של הדג, חריצים ארוכים ואלכסוניים.
• ממלאים את החריצים במלח, פלפל, שמן זית, שיני שום ולימון.
• את פנים הבטן ממלאים בפירות היבשים האהובים עליך.
• עוטפים את הדג עד כדי אטימה מוחלטת בנייר אפיה כעטיפת סוכרייה.
• אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.
• מגישים את הדג עטוף על צלחת הגשה יפה.
בתיאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות