כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

דניס אפוי עם פירות יבשים • לסיום הצום

צום תשעה באב בפתח, ועד למחרת הצום - נסתפק בדגים • מסעדת רינגלבלום, הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע ומעסיקה 'נוער בסיכון' מציעה מתכון • באדיבות השף, יוצא מסעדת רפאל בתל אביב

צילום: צבי תקשורת
צילום: צבי תקשורת



'דג בהפתעה':

מצרכים:


דג דניס שלם נקי
מלח ים
פלפל שחור
שמן זית
שיני שום
לימון
פירות יבשים

אופן ההכנה:

• חורצים את גבו של הדג, חריצים ארוכים ואלכסוניים.

• ממלאים את החריצים במלח, פלפל, שמן זית, שיני שום ולימון.

• את פנים הבטן ממלאים בפירות היבשים האהובים עליך.

• עוטפים את הדג עד כדי אטימה מוחלטת בנייר אפיה כעטיפת סוכרייה.

• אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.

• מגישים את הדג עטוף על צלחת הגשה יפה.

בתיאבון!
דג פירות יבשים באר שבע מסעדת רינגנבלום נוער בסיכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}