מרענן ובריא • סלט סלרי ונענע
לענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג" – יש רעיונות בריאים • והפעם: מתכון קיצי, קליל ומרענן במיוחד: סלט סלרי, נענע, תפוח עץ וג'ינג'ר • בתיאבון
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ה תמוז התשע"ב
- 1 תגובות
צילום: יח"צ
סלט סלרי, נענע, תפוח עץ וג'ינג'ר
רכיבים:
5 ענפי סלרי (כולל הגבעול והעלים)
1/2 כוס עלי נענע חתוכים
3 תפוחי עץ אדומים (מומלץ מסוג פינק ליידי)
מיץ לימון סחוט מ-2 לימונים טריים.
3 כפות סוכר
ג'ינג'ר קצוץ מעט
אופן ההכנה:
• מערבבים את מיץ הלימון, הסוכר והג'ינג'ר
• חותכים את התפוחים לשישיות ומוסיפים למיץ.
• קוצצים גס את הסלרי והנענע
• מערבבים את הסלט כרבע שעה לפני ההגשה, כדי שהעלים לא יצהיבו ושהסלט יהיה קרספי.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות