לפני תשעת הימים: קציצות עוף עם קישואים
קבלי מתכון מוכר אך שונה: קציצות עוף עם קישואים ועשבי תיבול • הקציצות שגרתיות, הטעם ממש לא • באדיבות שמרית גולדברג-צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ' תמוז התשע"ב
- 1 תגובות
החומרים:
500 גרם חזה עוף טחון
2 קישואים מגורדים דק
1 בצל גדול קצוץ דק
צרור כוסברה או פטרוזיליה לפי הטעם
2-3 כפות קוואקר/ סובין/ פירורי לחם
ביצה אחת
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:
• שמים במעבד מזון את הבצל ועשבי התיבול וקוצצים דק.
• בקערה נפרדת, מערבבים את הבשר הטחון, תערובת הבצל ועשבי התיבול.
• מוסיפים את הקוואקר והביצה ומתבלים בכמון, פפריקה מלח ופלפל.
• יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד ומטגנים.
בתיאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות