כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לפני תשעת הימים: קציצות עוף עם קישואים

קבלי מתכון מוכר אך שונה: קציצות עוף עם קישואים ועשבי תיבול • הקציצות שגרתיות, הטעם ממש לא • באדיבות שמרית גולדברג-צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה

לפני תשעת הימים: קציצות עוף עם קישואים



החומרים:

500 גרם חזה עוף טחון
2 קישואים מגורדים דק
1 בצל גדול קצוץ דק
צרור כוסברה או פטרוזיליה לפי הטעם
2-3 כפות קוואקר/ סובין/ פירורי לחם
ביצה אחת
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

• שמים במעבד מזון את הבצל ועשבי התיבול וקוצצים דק.

• בקערה נפרדת, מערבבים את הבשר הטחון, תערובת הבצל ועשבי התיבול.

• מוסיפים את הקוואקר והביצה ומתבלים בכמון, פפריקה מלח ופלפל.

• יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד ומטגנים.

בתיאבון!
קציצות עוף קישואים עשבי תיבול שמרית גולדברג-צפדיה ניופאן גורמה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}