כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קייצי ומרענן: סלט קינואה קר

מתכון מרענן לקיץ: סלט קינואה קר • שפע של ירקות: פטרוזיליה, בצל סגול, פלפל צהוב ובטטה • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת 'שפע קייטרינג'

קייצי ומרענן: סלט קינואה קר



רכיבים:

1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח

לרוטב:

4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפל

אופן ההכנה:

• מבשלים את הקינואה במים במשך כ-15 דקות ומעבירים לקערה.

• מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שהיא מקבלת קריספיות ומוסיפים לקערה.

• מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל ומערבבים.

• מכינים את רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.
סלט קינואה טחינה שפע קייטרינג ענת ואן דר ואלט פטרוזיליה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}