קייצי ומרענן: סלט קינואה קר
מתכון מרענן לקיץ: סלט קינואה קר • שפע של ירקות: פטרוזיליה, בצל סגול, פלפל צהוב ובטטה • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת 'שפע קייטרינג'
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ד' תמוז התשע"ב
רכיבים:
1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח
לרוטב:
4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפלאופן ההכנה:
• מבשלים את הקינואה במים במשך כ-15 דקות ומעבירים לקערה.
• מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שהיא מקבלת קריספיות ומוסיפים לקערה.
• מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל ומערבבים.
• מכינים את רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות