כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קליל ומשביע • חזה עוף בטורטייה

קיץ, חם, זה הזמן ללכת על ארוחות קלילות • והפעם: חזה עוף בטורטייה • בליווי סלט ערבי וטחינה • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ



חזה עוף בטורטייה בליווי סלט ערבי וטחינה

רכיבים (עבור 3-4 מנות):

חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר בצל פרוס
30 גר שמן סויה
30 גר רוטב מומבאי קנור
מלח,פלפל,כמון
3-4 יחידות טורטייה
חצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה

אופן ההכנה:

• מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ 5 דקות ,מוציאים את הבצל ושומרים בצד.

• מתבלים את הבשר במלח,פלפל,וכמון ומטגנים 5 דקות,מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.


להגשה:

• מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות. מוסיפים סלט ומגלגלים ,מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.
שפע קייטרינג חזה עוף טורטייה טחינה סלט ערבי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}