קליל ומשביע • חזה עוף בטורטייה
קיץ, חם, זה הזמן ללכת על ארוחות קלילות • והפעם: חזה עוף בטורטייה • בליווי סלט ערבי וטחינה • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- א' תמוז התשע"ב
צילום: יח"צ
חזה עוף בטורטייה בליווי סלט ערבי וטחינה
רכיבים (עבור 3-4 מנות):
חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר בצל פרוס
30 גר שמן סויה
30 גר רוטב מומבאי קנור
מלח,פלפל,כמון
3-4 יחידות טורטייה
חצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה
אופן ההכנה:
• מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ 5 דקות ,מוציאים את הבצל ושומרים בצד.
• מתבלים את הבשר במלח,פלפל,וכמון ומטגנים 5 דקות,מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.
להגשה:
• מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות. מוסיפים סלט ומגלגלים ,מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות