י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

עוגת גבינה עם פקאן מסוכר • מתכון

לשף קים נוה ממסעדת "קפה רינגלבלום" בבאר שבע יש מתכון מוצלח לעוגת גבינה עם פקאן מסוכר • קל להכנה, טעים מאד ומתאים גם לשבתות הקיץ הארוכות

צילום: עדי אונגר
צילום: עדי אונגר



חומרים:

חבילת בישקוטים
100 גרם קוביות חמאה קרה
250 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 קילו גבינת מסקרפונה
100 גרם פקאן מסוכר מרוסק

אופן ההכנה:

• להכנת התחתית: מרסקים בבלנדר את העוגיות עם החמאה. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 28 ומשטחים את העיסה. מכניסים לתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ל-10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט.

• בבן מארי ממסים את השוקולד הלבן עם השמנת עד לקבלת עיסה חלקה.

• אל קערת המיקסר יוצקים את הגבינה ובעזרת וו גיטרה 'פותחים' באיטיות.
מורידים מהאש את התערובת על ה-בן מארי.

• מוסיפים את הפקאנים לקערת המיקסר, במזיגה איטית מוסיפים גם את תערובת השמנת והשוקולד. מערבבים היטב.

• יוצקים את התערובת על תחתית הבישקוטים.

• מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות.

קפה רינגלבלום קים נוה עוגת גבינה פקאן שוקולד לבן

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}