עוגת גבינה עם פקאן מסוכר • מתכון
לשף קים נוה ממסעדת "קפה רינגלבלום" בבאר שבע יש מתכון מוצלח לעוגת גבינה עם פקאן מסוכר • קל להכנה, טעים מאד ומתאים גם לשבתות הקיץ הארוכות
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"ג סיון התשע"ב
צילום: עדי אונגר
חומרים:
חבילת בישקוטים
100 גרם קוביות חמאה קרה
250 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 קילו גבינת מסקרפונה
100 גרם פקאן מסוכר מרוסק
אופן ההכנה:
• להכנת התחתית: מרסקים בבלנדר את העוגיות עם החמאה. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 28 ומשטחים את העיסה. מכניסים לתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ל-10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט.
• בבן מארי ממסים את השוקולד הלבן עם השמנת עד לקבלת עיסה חלקה.
• אל קערת המיקסר יוצקים את הגבינה ובעזרת וו גיטרה 'פותחים' באיטיות.
מורידים מהאש את התערובת על ה-בן מארי.
• מוסיפים את הפקאנים לקערת המיקסר, במזיגה איטית מוסיפים גם את תערובת השמנת והשוקולד. מערבבים היטב.
• יוצקים את התערובת על תחתית הבישקוטים.
• מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות