י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

חגיגה כפולה: סלמון ודניס על מיקס פטריות

כבר סיימת לתכנן את ארוחת החג? • מה דעתך על מתכון דגים לא שגרתי הכולל שני דגים: גם דג סלמון בשרני וגם דג דניס מעודן • תופתעי כמה השידוך הזה טעים כפליים

חגיגה כפולה: סלמון ודניס על מיקס פטריות



• חומרים:

400 גרם פילה סלמון מחולק ל4

4 י"ח פילה דניס

3 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

2 סלסלות פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים

חצי כוס שמן זית

• למשרה:

חופן כוסברה קצוצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

4 ענפי תימין קצוצים

4 שיני שום קצוץ

1 כוס יין לבן

מיץ משני לימונים

חצי כוס שמן זית משובח

1 כפית מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס לפי טעם

• אופן ההכנה:

• למשרה: מערבבים את כל החומרים יחד מעבירים לצנצנת למשך לילה.

• מחממים מחבת עם שמן זית, וצורבים את הדגים תחילה מצד העור ואחר כך מצד הבשר.

• מוציאים את הדגים, מוסיפים שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה.

• מחזירים את הדגים ומניחים מעל הפטריות.

• יוצקים מעל מהמשרה, מנמיכים את האש ומבשלים כשתי דקות נוספות.

• מגישים יחד עם המחבת, למרכז השולחן.


מאת השף מיקי סויסה - מסעדת לונה אשקלון

מסעדת "לונה" שוכנת בעיר העתיקה באשקלון, וממוקמת במבנה עתיק בן 700 שנה, הנחשב לשריד מהתקופה העותומאנית.
דג דניס דג סלמון מסעדת לונה מיקי סויסה אשקלון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}