חגיגה כפולה: סלמון ודניס על מיקס פטריות
כבר סיימת לתכנן את ארוחת החג? • מה דעתך על מתכון דגים לא שגרתי הכולל שני דגים: גם דג סלמון בשרני וגם דג דניס מעודן • תופתעי כמה השידוך הזה טעים כפליים
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ב' סיון התשע"ב
• חומרים:
400 גרם פילה סלמון מחולק ל4
4 י"ח פילה דניס
3 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
2 סלסלות פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים
חצי כוס שמן זית
• למשרה:
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 ענפי תימין קצוצים
4 שיני שום קצוץ
1 כוס יין לבן
מיץ משני לימונים
חצי כוס שמן זית משובח
1 כפית מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס לפי טעם
• אופן ההכנה:
• למשרה: מערבבים את כל החומרים יחד מעבירים לצנצנת למשך לילה.
• מחממים מחבת עם שמן זית, וצורבים את הדגים תחילה מצד העור ואחר כך מצד הבשר.
• מוציאים את הדגים, מוסיפים שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה.
• מחזירים את הדגים ומניחים מעל הפטריות.
• יוצקים מעל מהמשרה, מנמיכים את האש ומבשלים כשתי דקות נוספות.
• מגישים יחד עם המחבת, למרכז השולחן.
מאת השף מיקי סויסה - מסעדת לונה אשקלון
מסעדת "לונה" שוכנת בעיר העתיקה באשקלון, וממוקמת במבנה עתיק בן 700 שנה, הנחשב לשריד מהתקופה העותומאנית.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות