מתכון לשבועות: סלט ירוק פיצוחים
המתכון הבא אינו חלבי אך מתאים לכל ארוחת חג בה תבחרי להגישו • ירוק, מעניין ומקורי: סלט ירוק פיצוחים • מאת שף מתחם 'נסיה'
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- א' סיון התשע"ב
צילום: אילן נחום צילום: אילן נחום
מרכיבים:
2 צרורות פטרוזיליה
1 צרור נענע
1 צרור בזיליקום
100 גר' פקאן מסוכר
100 גר' פיצוחים מעורבים קלויים
מרכיבים לרוטב:
1/4 כוס שמן שומשום
1/4 כוס סויה
1/4 כוס סילאן תמרים
1/4 כוס מיץ לימון
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנה:
• קוצצים את כל הירוקים מוסיפים פיצוחים ובוזקים מעל את הרוטב.
בתאבון!
• המתכון מאת השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם מסמיה הדרומית– כשר בהשגחת הרבנות האזורית.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות