גם לפסח • חטיף קוקוס ושוקולד
מחפשת מתכונים 'כשרים לפסח'? • המתכון הבא מתאים גם לימים אלו, ובהחלט גם לפסח עצמו • חטיף קוקוס מצופה שוקולד • אפשר להכין גם בבית
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"ח אדר התשע"ב
מתכון מעניין מאת שף ניסים יעקב לוי- שף רימונים אילת והשף הרשתי של רשת מלונות רימונים.
10 מנות
450 גר' חמאה
500 מ"ל שמנת
500 מ"ל חלב קוקוס
400 גר' סוכר
800 גר' קוקוס טחון
חצי כוס פינה קולדה
ציפוי שוקולד:
250 גר' שוקולד
250 גר' שמנת
אופן ההכנה:
1. להרתיח בסיר חמאה, שמנת, חלב קוקוס וסוכר.
2. להוסיף קוקוס טחון ופינה קולדה, לערבב תוך כדי בחישה עוד כ-5 דק', להוריד מהאש ולצקת לתוך תבנית מרובעת רחבה. ניתן לבחור תבנית בהתאם לגודל החטיפים שתרצו.
3. ציפוי השוקולד: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב עד לתערובת חלקה.
4. יוצקים את הציפוי על תערובת הקוקוס, מכניסים למקרר לפחות לשלוש שעות.
5. חותכים לריבועים ומתענגים.
המתכון מתוך הספר:" טעמים ישראלים" - מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות