מחקר טוב ידשן עצם
מחקר בריטי חדש מוכיח: לא רק הסידן של מוצרי החלב תורם לבניית העצמות ולמניעת מחלת דלדול העצם, אלא גם צריכה יומית של חסה, תרד וברוקולי
- כתב בחדרי חרדים
- י"ט אייר התשס"ט
- 1 תגובות
כבר לא צריך רק חלב
מחקר בריטי חדש מוכיח כי לא רק הסידן של מוצרי החלב תורם לבניית העצמות ולמניעת מחלת דלדול העצם - אוסטיאופורוזיס - אלא גם צריכה יומית של חסה, תרד וברוקולי. על כך מדווח העיתון 'מעריב'.
לפי המחקר, הוכח שלא רק סידן וויטמין D חשובים לעצם, אלא גם שורה של חומרים בסיסיים המצויים בירקות, ובמיוחד בירקות ממשפחת העליים. החומרים הללו מנטרלים חומרים חומציים, הנוצרים בגוף כתוצאה מפירוק בתהליך חילוף החומרים של המאכלים עשירי החלבונים והדגנים.
כיוון שכך, לפי המחקר, יש לצרוך מדי יום כמות השווה לשתי כוסות וחצי של ברוקולי מבושל או תרד, או חסה וברוקולי טריים.
קישורים:
מקור: מעריב
לפי המחקר, הוכח שלא רק סידן וויטמין D חשובים לעצם, אלא גם שורה של חומרים בסיסיים המצויים בירקות, ובמיוחד בירקות ממשפחת העליים. החומרים הללו מנטרלים חומרים חומציים, הנוצרים בגוף כתוצאה מפירוק בתהליך חילוף החומרים של המאכלים עשירי החלבונים והדגנים.
כיוון שכך, לפי המחקר, יש לצרוך מדי יום כמות השווה לשתי כוסות וחצי של ברוקולי מבושל או תרד, או חסה וברוקולי טריים.
קישורים:
מקור: מעריב
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות