כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

שמרים טריים הם הדבר האמיתי

בחברת "פאקא" יצרנית "שמרית" אומרים, ששמרים טריים מבטיחים את הארומה והטעם האופייניים למאפי שמרים

לשמור בקירור. שמרים טריים
לשמור בקירור. שמרים טריים

חברת "פאקא" יצרנית "שמרית" - שמרים טריים לאפייה - הינה יצרנית השמרים הטריים היחידה בארץ מזה 70 שנה.

ל"שמרית" שלושה מוצרים: קוביה "שמרית" – קובית שמרים טריים, 50 גר' נטו , שקית "שמרית" – גרגרי שמרים טריים להוספה ישירה לקמח, שקית שמרית+משפר לאפיה ביתית.

משפר לאפייה ביתית תורם לנפח מאפה גדול יותר, טריות לאורך זמן וקיצור זמן התפיחה. את המשפר יש להוסיף, יחד עם השמרית, ישירות לקמח.

על המוצרים מודפס תאריך פג התוקף. חשוב להקפיד שהמוצר בתחום תאריך פג התוקף. שימוש בשמרים בטווח התאריך מבטיח את איכותם ותפקודם בבצק. מעבר לתאריך זה השמרים מאבדים מתכונותיהם.

המוצר חייב להיות מאוחסן בקירור רגיל (כ-5 מעלות). אחסון בהקפאה פוגם בפעילות השמרים.

שמרי אפיה הם פטריה חד-תאית שניתן לראותה רק באמצעות מיקרוסקופ. בטיפת נוזל שמרים יש כמאה מיליון תאי שמרים.

השמרים מפרקים סוכרים שבבצק לגז דו-תחמוצת הפחמן המתפיח את הבצק. בתהליך זה נוצרים חומרי ריח וטעם האופייניים למוצרי אפייה עם שמרים.

השמרים משמשים באפיה של מוצרים נפוצים ואהובים רבים: לחם, חלה, לחמניות, פיתות, פיצה, פוקאצ'ה וכן עוגות שמרים, סברינה קרואסונים וכד'.
תורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}