כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מעדיפות שמרים טריים

קיימת נטיה אצל נשים צעירות (בגילאי 20-30) לחזור ולהשתמש בשמרים טריים לצרכי אפיה.

הריח מתפשט בבית. שמרית
הריח מתפשט בבית. שמרית

מסקר שנערך במגזר החרדי בנושא הרגלי הצריכה של שמרים טריים לאפיה, נמצא כי קיימת נטיה של נשים צעירות (בגילאי 20-30) לחזור ולהשתמש בשמרים טריים לצרכי אפיה.

נראה, כי ממצאים אלו מצביעים על מגמת התמקצעות בתחום האפיה. כיום קיים דגש על איכות האפיה ובנוסף, הריח האופייני למאפי השמרים הטריים המתפשט בכל הבית, מזכיר את ריח בית סבתא ומבהיר היטב את יתרונות השמרים הטריים.

לדברי מר איתן בן חיים, מנהל השיווק של "שמרית", בענף האפיה המקצועית משתמשים אנשי המקצוע בשמרים טריים בשל יתרונות הטעם והארומה הטבעית שלהם המתפתחת כבר בתהליך הלישה.

חשוב לציין כי תהליך האפיה בשמרים הטריים - שהם הדבר האמיתי, מהיר וקל יותר והבצק המתקבל נח יותר לעבודה.

מוצרי שמרית נושאים את חותם הכשרות המהודר של בד"ץ העדה החרדית.
תורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}