"דלונגי" מציגה: טיפים ליצירות מופת במטבח
לקראת החג מגישה "דלנוגי" טיפים שיהפכו את העוגה לטובה עוד יותר
- שרית אמיחי
- ג' סיון התשס"ו
עוגות
תנור "דלונגי" מאופיין ביכולת טכנולוגית גבוהה המאפשרת תוצאות טובות ומשובחות יותר, מכל תנור אחר.
לקראת החג מגישה "דלנוגי" טיפים שיהפכו את העוגה לטובה עוד יותר.
1.הקצפת ביצים -
• מומלץ לקרר את כלי ההקצפה קודם.
• כדאי להשתמש בכלי הקצפה ממתכת ולא מפלסטיק.
• כלי ההקצפה חייב להיות נקי ויבש אסור שתהייה טיפה אחת של חלמון או שומן.
• חשוב להפריד את החלמונים מהחלבונים כשהם קרות.
• הגדלת כמות הקצפת- ניתן להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה, כף מים קרים על כל חלבון. כדי לקבל קצף לבן וקשה במיוחד, אפשר להוסיף בעת ההקצפה מעט קורנפלור או אבקת סוכר ומיץ לימון.
2.אפייה –
• את אבקת האפייה, יש להוסיף בסוף וסמוך לאפייה, מפני שהאפקטיביות שלה מתחילה ברגע של מגע עם הנוזלים
• יש לשמן את התבנית בטרם האפייה.
• עוגת גבינה- כדי לעזור לעוגה לא ליפול ולשמור על הלחות המתאימה, מומלץ מאד לאפות את העוגה כאשר התבנית נמצאת בתוך תבנית ריקה ובה ככוס וחצי מים.
• בסיום האפייה- על מנת לשמור על גובה העוגה, יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור 1/2 שעה.
3. הגשה-
• גירוד שוקולד- בכדי להקל על הגירוד, מומלץ להקפיא את השוקולד קודם.
• חיתוך עוגת קרם- על מנת לאפשר חיתוך מדויק מומלץ לטבול את הסכין במים רותחים.
חג שמח!
לקראת החג מגישה "דלנוגי" טיפים שיהפכו את העוגה לטובה עוד יותר.
1.הקצפת ביצים -
• מומלץ לקרר את כלי ההקצפה קודם.
• כדאי להשתמש בכלי הקצפה ממתכת ולא מפלסטיק.
• כלי ההקצפה חייב להיות נקי ויבש אסור שתהייה טיפה אחת של חלמון או שומן.
• חשוב להפריד את החלמונים מהחלבונים כשהם קרות.
• הגדלת כמות הקצפת- ניתן להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה, כף מים קרים על כל חלבון. כדי לקבל קצף לבן וקשה במיוחד, אפשר להוסיף בעת ההקצפה מעט קורנפלור או אבקת סוכר ומיץ לימון.
2.אפייה –
• את אבקת האפייה, יש להוסיף בסוף וסמוך לאפייה, מפני שהאפקטיביות שלה מתחילה ברגע של מגע עם הנוזלים
• יש לשמן את התבנית בטרם האפייה.
• עוגת גבינה- כדי לעזור לעוגה לא ליפול ולשמור על הלחות המתאימה, מומלץ מאד לאפות את העוגה כאשר התבנית נמצאת בתוך תבנית ריקה ובה ככוס וחצי מים.
• בסיום האפייה- על מנת לשמור על גובה העוגה, יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור 1/2 שעה.
3. הגשה-
• גירוד שוקולד- בכדי להקל על הגירוד, מומלץ להקפיא את השוקולד קודם.
• חיתוך עוגת קרם- על מנת לאפשר חיתוך מדויק מומלץ לטבול את הסכין במים רותחים.
חג שמח!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות