כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

"דלונגי" מציגה: טיפים ליצירות מופת במטבח

לקראת החג מגישה "דלנוגי" טיפים שיהפכו את העוגה לטובה עוד יותר

"דלונגי" מציגה: טיפים ליצירות מופת במטבח
עוגות

תנור "דלונגי" מאופיין ביכולת טכנולוגית גבוהה המאפשרת תוצאות טובות ומשובחות יותר, מכל תנור אחר.

לקראת החג מגישה "דלנוגי" טיפים שיהפכו את העוגה לטובה עוד יותר.

1.הקצפת ביצים -

• מומלץ לקרר את כלי ההקצפה קודם.
• כדאי להשתמש בכלי הקצפה ממתכת ולא מפלסטיק.
• כלי ההקצפה חייב להיות נקי ויבש אסור שתהייה טיפה אחת של חלמון או שומן.
• חשוב להפריד את החלמונים מהחלבונים כשהם קרות.
• הגדלת כמות הקצפת- ניתן להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה, כף מים קרים על כל חלבון. כדי לקבל קצף לבן וקשה במיוחד, אפשר להוסיף בעת ההקצפה מעט קורנפלור או אבקת סוכר ומיץ לימון.

2.אפייה –

• את אבקת האפייה, יש להוסיף בסוף וסמוך לאפייה, מפני שהאפקטיביות שלה מתחילה ברגע של מגע עם הנוזלים
• יש לשמן את התבנית בטרם האפייה.
• עוגת גבינה- כדי לעזור לעוגה לא ליפול ולשמור על הלחות המתאימה, מומלץ מאד לאפות את העוגה כאשר התבנית נמצאת בתוך תבנית ריקה ובה ככוס וחצי מים.
• בסיום האפייה- על מנת לשמור על גובה העוגה, יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור 1/2 שעה.

3. הגשה-

• גירוד שוקולד- בכדי להקל על הגירוד, מומלץ להקפיא את השוקולד קודם.
• חיתוך עוגת קרם- על מנת לאפשר חיתוך מדויק מומלץ לטבול את הסכין במים רותחים.


חג שמח!
תורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}