מג'ימיקס מגישה: מתכון ללביבות תפו"א
נשארו לכם תפוחי אדמה מפסח? מג'ימיקס מגישה מתכון ללביבות. קל להכנה וטעים במיוחד
- שרית אמיחי
- כ"ט ניסן התשס"ו
החומרים:
5 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 גזרים
3 כפות קמח מצה/קמח תפו"א
2 ביצים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל, פפריקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1.קוצצים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל בדסקית הגירוד הדק של מעבד המזון "מג'ימיקס".
2.מוסיפים לתערובות את יתרת החומרים. ביצים, קמח, תפו"א ועוד.
3.מחממים שמן במחבת. יוצרים מהתערובת לביבות באמצעות כף גדולה ומעבירים למחבת.
4.מטגנים משני הצדדים עד שמשחים ומעבירים לנייר סופג "עדן" הידוע ביכולת ספיגה מוגברת.
5.מגישים חם/קר ואוכלים בתיאבון.
5 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
2 גזרים
3 כפות קמח מצה/קמח תפו"א
2 ביצים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל, פפריקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1.קוצצים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל בדסקית הגירוד הדק של מעבד המזון "מג'ימיקס".
2.מוסיפים לתערובות את יתרת החומרים. ביצים, קמח, תפו"א ועוד.
3.מחממים שמן במחבת. יוצרים מהתערובת לביבות באמצעות כף גדולה ומעבירים למחבת.
4.מטגנים משני הצדדים עד שמשחים ומעבירים לנייר סופג "עדן" הידוע ביכולת ספיגה מוגברת.
5.מגישים חם/קר ואוכלים בתיאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות