טורטיה מטוגנת במילוי בשר
עדן בת ה-19 משמשת כגננת במקצועה וכשהיא פנויה, יש לה תחביב: לבשל קבלו את המתכון שלה לטורטיה במילוי בשר, שלב אחר שלב
- עדן קריספין
- ג' ניסן התשע"ז
- 2 תגובות
למילוי:
1 בצל בינוני.
500 גרם בשק טחון.
2 כפות גדושות של צנובר.
קוביות קטנות של חציל (לפי טעם אישי).
אופן ההכנה:
לחמם חצי כוס שמן במחבת רחבה ושטוחה.
בינתיים שהשמן רותח קוצצים בצל דק דק, מוסיפים אותו לשמן, ומחכים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומועכים כל הזמן עם מזלג כדי שלא יווצרו גושים.
מוסיפים צרור כוסברה קצוצה.
מוסיפים את הצנובר ואת קוביות החציל ומטבלים: מלח, כורכום, אבקת ושום גבישי.
אחרי שהבשר מוכן מכבים את האש ומחכים עד שהבשר יצטנן מעט.
אופן מילוי וטיגון הטורטיה:
לוקחים את הטורטיה וממלאים אותה בכף וחצי מהבשר.
מקפלים בצדדים ומתחילים לגלגל מלמטה כלפי מעלה.
סוגרים את הטורטיה בדפנות עם קמח ומים (דבק של הבישול).
טובלים בביצה ופירורי לחם המעורבבים עם שומשום.
מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להשחמה.
מצננים את הטורטיה ויוצרים חיתוך אלכסוני.
מגישים.
בהצלחה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות