ספגטי ברוטב עגבניות • מתכון
המצרכים במתכון של המנה הקלילה הזו משתנים בהתאם לכמות הספגטי שתבשלו - עדיף לנסות לפי טעם אישי של תיבול. יש אוהבים סמיך יותר ויש פחות - מה שבטוח זו ארוחה קלילה שמתאימה לכל המשפחה
- גילה מוגמי
- כ"ט אדר התשע"ז
גילה מוגמי
להרתיח ספגטי - לשטוף ולסנן.
לטגן:
בצל.
שום.
קוביות עגבניות.
לטגן כ 5 דקות ולהוסיף:
רסק עגבניות.
מים.
מלח.
פלפל.
פפריקה.
אורגנו.
להוסיף את הספגטי ולערבב היטב ולבשל כמה דקות כדי שהטעם ייספג.
בהצלחה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות