כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

אסאדו בתנור • מתכון

תבשיל איכותי מתאים מאוד לשבתות וחגים ואירוח מיוחד

אסאדו בתנור • מתכון
גילה מוגמי

 


להניח בתבנית משומנת בשמן זית:
הרבה בצל.
אסאדו.
שום.

לערבב בקערה:
מלח.
פלפל.
רוטב סויה.
רוטב צ'ילי.
דבש/סילאן.
פפריקה.
מעט אריסה.

למרוח את הנתח היטב.
להוסיף מים לתבנית.
לשים טימין.
לסגור בנייר כסף היטב.

להכניס לתנור למשך כשעה וחצי ואז לפתוח ולהרטיב את האסאדו ברוטב ולהכניס שוב לתנור לעוד שעה וחצי.

מתכון אסאדו אסאדו בתנור אוכל מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}