גילה מוגמי
להניח בתבנית משומנת בשמן זית:
הרבה בצל.
אסאדו.
שום.
לערבב בקערה:
מלח.
פלפל.
רוטב סויה.
רוטב צ'ילי.
דבש/סילאן.
פפריקה.
מעט אריסה.
למרוח את הנתח היטב.
להוסיף מים לתבנית.
לשים טימין.
לסגור בנייר כסף היטב.
להכניס לתנור למשך כשעה וחצי ואז לפתוח ולהרטיב את האסאדו ברוטב ולהכניס שוב לתנור לעוד שעה וחצי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות