י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

קישוא ממולא בורגול - מתכון

מנה כל כך יפה ומדוגמת שיכולה להתאים לאירוח, לאירוע, לארוחה משפחתית מיוחדת ועוד - קלה להכנה ונראית כאילו עבדנו עליה שעות

קישוא ממולא בורגול - מתכון
גילה מוגמי

 


להשרות את הבורגול במים למשך כחצי שעה.
לשטוף ולסנן.
לרוקן קישוא ולהשאיר כקערה.
להרתיח את הקישוא כמה דקות עם מלח וכמון.
לסנן מנוזלים.

לבורגול לטגן:

בצל קצוץ.
גזר מגורד.
לטגן כמה דקות ולהוסיף:
מלח.
פלפל.
מעט כורכום.
כמון.
בורגול.
מעט מים.
לטגן כמה דקות.

לרוטב עגבניות חריפות לטגן:

בצל.
שום.
עגבניות.
פלפל ירוק.
עלי סלק.
למעוך כמו פירה.
פפריקה.
כמון.
מלח.
פלפל.
מים.
לבשל כ- 10 דקות

הרכבת המנה:

לשפוך קצת מהרוטב לתוך הקישוא ולמלא בבורגול.
להניח את הקישוא על רוטב עגבניות.

בהצלחה

קישוא ממולא בורגול מתכונים גילה מוגמי מנה לאירוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}