קישוא ממולא בורגול - מתכון
מנה כל כך יפה ומדוגמת שיכולה להתאים לאירוח, לאירוע, לארוחה משפחתית מיוחדת ועוד - קלה להכנה ונראית כאילו עבדנו עליה שעות
- גילה מוגמי
- כ"ה אדר התשע"ז
גילה מוגמי
להשרות את הבורגול במים למשך כחצי שעה.
לשטוף ולסנן.
לרוקן קישוא ולהשאיר כקערה.
להרתיח את הקישוא כמה דקות עם מלח וכמון.
לסנן מנוזלים.
לבורגול לטגן:
בצל קצוץ.
גזר מגורד.
לטגן כמה דקות ולהוסיף:
מלח.
פלפל.
מעט כורכום.
כמון.
בורגול.
מעט מים.
לטגן כמה דקות.
לרוטב עגבניות חריפות לטגן:
בצל.
שום.
עגבניות.
פלפל ירוק.
עלי סלק.
למעוך כמו פירה.
פפריקה.
כמון.
מלח.
פלפל.
מים.
לבשל כ- 10 דקות
הרכבת המנה:
לשפוך קצת מהרוטב לתוך הקישוא ולמלא בבורגול.
להניח את הקישוא על רוטב עגבניות.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות