שייק שייק שייק: כך מכינים בקלות בר צבעוני עשיר
כולנו מכירים את העיצובים העשירים בברים מתוקים, לא חשבנו שאפשר להכין אותם בכזו קלות - הנה השלבים להכנת השייקים הצבעוניים, תנו ליצירתיות שלכם מקום
- אתי אבוחצירא
- כ"ג אדר התשע"ז
- 1 תגובות
שלושה סוגי שייק צבעוני, ואפשר להרחיב את טעמי וצבעי הפירות ככל שיד הדמיון שלכם מאפשרת לכם.
שייק מנגו
400 גרם מנגו.
100 גרם פסיפלורה/אפרסק.
30 גרם אבקת סוכר.
40 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.
*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.
שייק קיווי
300 גרם קיווי.
100 גרם אפרסק.
100 גרם אננס.
100 גרם אבקת סוכר.
60 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.
*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.
שייק תות
500 גרם תות קפוא.
60 גרם אבקת סוכר.
70 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.
*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.
הסבר
* הכמות תלוי בכוסיות. לי הכמות הספיקה לכ-10 כוסיות כמו שבתמונה.
* אני השתמשתי במחית מנגו כי אין עכשיו פרי טרי, אננס ואפרסק השתמשתי בשימורים, כמובן שפרי טרי תמיד יהיה טעים ובריא יותר.
* אפשר לגוון כיד הדמיון הטובה. הסגול שבתמונה זה פירות יער והצהוב גם מנגו וגם פסיפלורה.
במנגו לא הוספתי פסיפלורה כמו שכתוב במתכון, כי לא רציתי שטעם הפסיפלורה ישתלט על המנגו.
* לפרי חמוץ להוסיף קצת יותר אבקת סוכר ופרי מתוק אפשר להפחית.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות