כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

שייק שייק שייק: כך מכינים בקלות בר צבעוני עשיר

כולנו מכירים את העיצובים העשירים בברים מתוקים, לא חשבנו שאפשר להכין אותם בכזו קלות - הנה השלבים להכנת השייקים הצבעוניים, תנו ליצירתיות שלכם מקום

שייק שייק שייק: כך מכינים בקלות בר צבעוני עשיר
אתי אבוחצירא

 


שלושה סוגי שייק צבעוני, ואפשר להרחיב את טעמי וצבעי הפירות ככל שיד הדמיון שלכם מאפשרת לכם.

 

שייק מנגו
400 גרם מנגו.
100 גרם פסיפלורה/אפרסק.
30 גרם אבקת סוכר.
40 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.

*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.


 

שייק קיווי
300 גרם קיווי.
100 גרם אפרסק.
100 גרם אננס.
100 גרם אבקת סוכר.
60 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.

*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.


 

שייק תות
500 גרם תות קפוא.
60 גרם אבקת סוכר.
70 גרם שמנת מתוקה/ ריץ'.
300 גרם חלב/חלב סויה.

*טוחנים את כל החומרים בבלנדר.
*מוזגים לכוסיות.
*מכניסים לקירור.


 

הסבר
* הכמות תלוי בכוסיות. לי הכמות הספיקה לכ-10 כוסיות כמו שבתמונה.
* אני השתמשתי במחית מנגו כי אין עכשיו פרי טרי, אננס ואפרסק השתמשתי בשימורים, כמובן שפרי טרי תמיד יהיה טעים ובריא יותר.
* אפשר לגוון כיד הדמיון הטובה. הסגול שבתמונה זה פירות יער והצהוב גם מנגו וגם פסיפלורה.
במנגו לא הוספתי פסיפלורה כמו שכתוב במתכון, כי לא רציתי שטעם הפסיפלורה ישתלט על המנגו.
* לפרי חמוץ להוסיף קצת יותר אבקת סוכר ופרי מתוק אפשר להפחית.

בהצלחה


שייק פירות שייק מנגו מתכונים אוכל בר מתוקים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}