קינוחי ג'לי ומוס בטעמים שונים: תות, בננה, קרמל, וניל, שוקולד
מה שיפה בקינוחים האלו הוא הגיוון והשילוב: מי אמר שחייבים להכין רק סוג אחד? מכינים כמה סוגים ומאפשרים לאורחים ליהנות ממגוון טעמים וצבעים
- נאוה כרמון
- כ"א אדר התשע"ז
קינוח ג'לי טעם תות ומוס תות קרמל
מכינים ג'לי לפי ההוראות: להמיס שקית ג'לי תות ב-400 מל מים רותחים.
למוס: 300 גרם קצפת צמחית, 2 כפות מוס תות ו-2 כפות קרמל.
מקשטים עם סוכר צבעוני וכדור ג'לי עם נצנצים.
מוס תות בננה
250 גרם קצפת צמחית עם 2 כפות מוס תות.
250 גרם קצפת צמחית עם 2 כפות מוס בננה.
באמצע - ברס אגוזי לוז.
קינוח מוס וניל קפה - קרמל על בסיס קרם שוקולד
מוס וניל:
300 גרם קצפת צמחית.
3 כפות ממרח וניל או 3 כפות פודינג וניל.
להקציף ולהוסיף ממרח או פודינג.
להוסיף כף נס קפה.
2 - 3 כפות לשים בצד. להמיס 150 גרם שוקולד מריר ולערבב עם הקצפת.
300 גרם קצפת מקציפים עם 3 כפות קרם קרמל.
הרכבה: למטה קרם שוקולד, מוס וניל קפה, קצת ברס, מוס קרמל.
למעלה מפזרים נס קפה, מכניסים גלילית וקישוט.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות