צפו: הכנת תבשיל כוסמת נהדר
לכוסמת אין הרבה קרדיט בדרך כלל והיא נתפסת מבין המאכלים הבריאים, כהכי פחות טעימים - מה קורה כשמבשלים אותה בצורה המושלמת? צפו ונסו בעצמיכם
- גילה מוגמי
- כ' אדר התשע"ז
גילה מוגמי
לשטוף את הכוסמת ולסנן מהמים.
לטגן:
בצל קצוץ לקוביות קטנות.
עגבניות חתוכות.
גזר חתוך.
חומוס גרגירים.
להוסיף את הכוסמת.
לטגן במשך כמה דקות ולאחר מכן להוסיף:
מלח.
פלפל.
כמון.
מרק עוף.
מים רותחים.
אפשר להוסיף ירק שאוהבים.
לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.
לכבות את האש ולהשאיר עוד 5 דקות מכוסה.
בהצלחה.
הכנת תבשיל כוסמת
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות